Andrew Meller i njegov gost iz Bugarske Pavel Petrov @Barutana

Andrew Meller i njegov gost iz Bugarske Pavel Petrov @Barutana
pet, 18. septembar 2020, 19:00 h
,

Klupsku ekipu i ljubitelje elektronskog zvuka, u petak 18. septembra, od 19 časova do 1 sat iza ponoći, u klubu Barutana na Kalemegdanu, očekuje specijalni back 2 back set Andrew Mellera, producenta i DJ-a koji osvaja svetske top liste, kao i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i Amsterdam Dance Event-a i koji je zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy (Underworld), ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni i njegovog prijatelja iz Bugarske – Pavela Petrova, jednog od vodećih evropskih mladih artista i suvlasnika kluba EXE, čiju muziku puštaju trendseteri kao što su: Pan-Pot, Carl Cox, Hot Since 82, Maya Jane Coles, Claptone, M.A.N.D.Y., Joris Voorn, John Degweed.

Izlazeći iz haotičnog okruženja rane postkomunističke Bugarske, klupska scena koja se razvila i oblikovala pod uticajem zapadne kulture, dovela je do toga da Pavela smatraju ne samo lokalnim muzičkim selektorom, već on postaje i internacionalno uvaženi DJ i producent. Uz njegov muzički bekgraund i talenat, nisu postojale granice kada su u pitanju žanrovi i stilovi, pa se u njegovim setovima može čuti sve, od techno-a, preko tech house-a, deep house-a, pa sve do house zvuka.

Njegova želja da se kreativno izrazi kroz muziku, rezultirala je i boravkom u studiju. Upijajući sve svoje muzičke uticaje, njegova produkcija ubrzo je napredovala i postala prepoznatljiva, uz Pavelov lični pečat. Samim tim, pridružio se lejblovima kao što su: Exploited, Glasgow Underground, Suara, Lapsus Music. Veći deo Pavelove produkcije na Beatport listama, vodi se kao tech i deep house.

Pre dve godine, Pavelov brend događaja EXE prerastao je u novi klub u Sofiji, a kao suvlasnik i rezident kluba EXE, imao je priliku da deli DJ pult sa najcenjenijim izvođačima elektronske muzike.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.
Budite odgovorni prema sebi i drugima!


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..