KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi
uto, 25. februar 2020 - sre, 26. februar 2020
,

EESTEC LC Novi Sad četrnaesti put za redom organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, koji će se održati 25. i 26. marta 2020. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Cilj KONTEH-a je da studentima pruži priliku da se upoznaju sa mogućnostima planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji. KONTEH, pored prilika za zapošljavanje, nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, i kao takav može da poveže kompanije sa dve bitne tačke za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao).

U toku Sajma kompanije učesnice će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, kao i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, pored mogućnosti da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani, moći isti da ostave i u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse. Pored prezentacija kompanija, u toku trajanja Sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovana radionica čiji je glavni cilj obuka mladih interesenata za posao da pravilno napišu CV.

Tokom prethodnih trinaest uspešnih sajmova zapošljavanja sakupljeno je preko 5000 kvalitetnih biografija čime je sajam pomogao studentima da pronađu odgovarajući posao ili mogućnost usavršavanja u nekoj od mnogobrojnih kompanija koje su učestvovale na sajmu.

Garant kvaliteta Sajma je odlična saradnja sa Fakultetom tehničkih nauka i Univerzitetom u Novom Sadu, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Pokrajinskim sekretarijatom za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, kao i Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu koji KONTEH07 proglašava najboljim sajmom zapošljavanja održanim do tada u Novom Sadu pod pokroviteljstvom tog sekretarijata.

Više informacija o KONTEH-u možete pronaći na stranici www.konteh.org i društvenim mrežama sajma.


<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..