BEOGRADSKA ZIMA: NOVOGODIŠNJI ZIDIĆ SPECIJAL

BEOGRADSKA ZIMA: NOVOGODIŠNJI ZIDIĆ SPECIJAL
čet, 29. decembar 2022 - pet, 30. decembar 2022
,

U okviru manifestacije Beogradska zima, Grad Beograd i Dom omladine Beograda predstavljaju specijalan novogodišnji program popularnih besplatnih Koncerata na Zidiću, u četvrtak 29. i petak 30. decembra od 14 do 16 časova, na Platou Milana Mladenovića. Prvog dana publici će se predstaviti Neuspeh, pank bend iz Novog Sada, potom Laplander, eksperimentalni elektronski pop sastav iz Beograda, kao i Nataleé, izuzetno talentovna pop-rege umetnica, sa svojim sastavom. Drugog dana ćemo imati priliku da čujemo Mitsko biće, obećavajućeg i veoma originalnog kantautora, kao i Auf Wiedershen, već poznati alternativni rok bend, oba iz Beograda.

Na kraju programa nastupiće grupa Krug, sa programom posvećenom muzici Ekaterine Velike, u počast Milanu Mladenoviću, čije ime nosi plato ispred Doma omladine Beograda. Biće to prvi put da se njegova muzika izvodi na ovom mestu.

Koncerti na Zidiću su nezaobilazni deo letnje ponude Beograda već tačno deset godina, a u međuvremenu su postali institucija za sebe – jedan od omiljenih kulturnih programa Beograđana i gostiju našeg glavnog grada. Novogodišnji specijal se organizuje prvi put i ponudiće, u sažetom obliku, uobičajeno raznoliku selekciju talenata iz različitih žanrova, u nameri da našim sugrađanima i gostima grada predstavimo veliko muzičko bogatstvo koje imamo.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..