Ex Revolveri u četvrtak u Zappa Bazi!

Ex Revolveri u četvrtak u Zappa Bazi!
čet, 22. decembar 2022, 21:00 h

Grupa Ex Revolveri će u četvrtak, 22. decembra od 21h u klubu Zappa Baza održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije. Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom „100% Rock’n’roll“ objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera – kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, miks je urađen u Brajtonu a mastering u Londonu u studiju „Top Floor Production“ Pita Mahera. Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom. Kao specijalni gost na koncertu nastupiće i Srđan Gojković Gile, frontmen grupe Električni orgazam.

„Publika može da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali“ kaže frontmen benda Vladimir Jakšić.
 
Ulaznice za koncert biće dostupne samo na ulazu u klub po ceni od 500 RSD. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD „100% Rock’n’roll“!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..