Marko Louis na "Freedom tour by Tuborg” turneji

Marko Louis na
čet, 30. jun 2022

Došlo je vreme da se nove pesme uživo predstave mnogobrojnoj publici širom regiona tako da Marko započinje regionalnu turneju "Freedom tour by Tuborg”. Prvi koncert će se održati u Nišu pred, kao on voli da kaže, vrlo muzikalnom publikom, 10. juna od 21h u Dvorištu Univerziteta. Beogradska publika će uživati u novim pesmama 30. juna u Silosima, mestu koje je skladište beskonačne energije Beograda. Za beogradski koncert Marku će se na bini pridružiti i njegove drage kolege Lena Kovačević, Aleksandra Denda, Stefan Shy Maljković (takmičar aktuelnog IDJ show-a), a atmosferu će prvo zagrejati Markov prijatelj, muzičar Petar Z.

Naravno tu je i Markova sestra, Maja Louis, sa kojom će izvesti nekoliko zajedničkih pesama, među kojima je i skoro objavljena obrada tatinog velikog hita “ Gde nestaše one pesme stare” .

“ U prethodnom periodu sam bio vrlo inspirisan i sada je vreme da sve te nove pesme, kao i stare naravno, uživo predstavim publici. Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način. Moja publika zajedno sa nama uživa na koncertima, zato što zna da ih očekuje dobra atmosfera, luda energija, nezaboravno muzičko putovanje. Radujem se susretima” završava uzbuđeni Marko Louis koji ovih dana završava i novi album “Beskraj 2 “ koji planira da objavi do kraja godine.

Posle sedam godina pauze ponovo se održava festival “Sunčane skale” u Herceg Novom na kom će se  Marko predstaviti sa novom pesmom “Bonita”  28.juna.

Posle beogradskog koncerta Marko stiže u Kraljevo na Jazz festival 1.jula. U međuvremenu ga očekuju brojni koncerti širom regiona.
Karte za koncert u Beogradu i Nišu se kupuju preko Gigstix sistema, a za najbržih 200 cena za koncert u Silosima će biti 1400 din http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3663-marko-louis
 
10. jun 21h Dvorište Univerziteta
30. jun 21h Silosi Beograd

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..