,,Nebesa“ u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu

,,Nebesa“ u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu
sre, 17. novembar 2021, 19:00 h

Film Srđana Dragojevića imaće svoju domaću premijeru u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu ove srede, 17. novembra od 19 časova. Deo sjajne glumačke ekipe pozdraviće publiku nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Ova filmska alegorija sa elementima crne komedije inspirisana je trima pričama francuskog pisca Marcel-a Aime-a. Priče o uticaju ,,čuda“ na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu, smeštene su u 1993., 2001. i 2026 godinu. Pojava ČUDA je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi.

Film postavlja neka od suštinskih pitanja savremenog trenutka -Verujemo li u Hrista, ili se klanjamo Zlatnom teletu, idolu koji opredmećuje novac, konzumerizam i pohlepu? Kako da razlikujemo Božji dar od đavolovog iskušenja? Kada je milost od Boga, zapravo kletva? ,,Nebesa“ je film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja.

U glavnim ulogama našli su se Goran Navojec, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Danijela Mihajlović, Natasa Marković i Srđan Todorović.

Trejler filma ,,Nebesa“ - https://youtu.be/lQkSU_A7pX0

Deo ove sjajne glumačke ekipe pokloniće se publici u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu u sredu 17. novembra nakon projekcije od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.
 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..