Exitov panel istražiće temu kako svesno poslovanje doprinosi široj zajednici i ekologiji

Exitov panel istražiće temu kako svesno poslovanje doprinosi široj zajednici i ekologiji
čet, 24. septembar 2020

U četvrtak, 24. septembra, u 18h CET u direktnom prenosu na zvaničnoj Fejsbuk stranici EXIT festivala biće uživo emitovan šesti po redu panel u okviru Exitove platforme „R:evolucija svesti“, pod nazivom „Svesno poslovanje“ („Conscious Business“). Učesnici panela biće: • Muhamed Ismael (Mohammed Ismaeel), viši potpredsednik za marketing za CEMEA region u kompaniji Visa, • Miša Lukić, osnivač i glavni dizajner (Chief Business Designer) u konsultanstkoj kompaniji NEW STARTEGY, • Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala. Domaćin razgovora biće Danica Stupar, izvršna direktorka vodeće poslovne platforme u Srbiji, BIZLife-a. 

Panelisti će kroz osvrt na svoja iskustva iz prakse nastojati da odgovore na pitanja kako svesno poslovanje može služiti zajednici i doprinositi zaštiti životne sredine, kako i u kojoj meri se poslovanje u današnje vreme menja, prilagođava i transformiše u svetu koji se menja, te kako raniji poslovni koncepti više nisu održivi i treba da se promene i prilagode ciljevima prirode i zajednice.

Ovim panelom ujedno, kompanija Visa i EXIT najavljuju tri besplatne radionice koje će se u oktobru i novembru održati u cilju pružanja podrške malim i srednjim preduzećima. Predavač je Ričard Baret (Richard Barrett), vodeći svetski autor, lider u polju vrednosti, predsednik Baret Akademije za unapređenje ljudskih vrednosti (Barrett Academy for the Advancement of Human Values) i osnivač Baret Centra Vrednosti (Barrett Values Centre), najveće svetske organizacije u ovoj oblasti koja je procenila vrednosti preko 50 nacija, desetine hiljada kompanija i stotine hiljada pojedinaca širom sveta. Za više informacija posetite: https://consciousrevolution.life

Platforma „R:evolucija svesti“ okuplja neke do vodećih globalnih govornika, umetnika, naučnika, preduzetnika i aktivista sa ciljem diskusije o mogućim pravcima pojedinačnog i zajedničkog razvoja čovečanstva. Dosadašnjih pet panela pogledani su više od 220.000 puta, a mogu se pronaći na Fejsbuk stranici EXIT Festivala.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..