Mortal Kombat 13. Antievroviziju sele u Hangar

Mortal Kombat 13. Antievroviziju sele u Hangar
sub, 20. maj 2023
Beograd, Srbija

Tradicionalna Antievrovizija grupe Mortal Kombat s godinama je rasla toliko da je u Beogradu postala poznata kao samostalni koncertni brend - festival na kojem su hedlajneri već 13 godina upravo oni, Mortal Kombat. Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu, 20. maja 2023. Centralni godišnji koncert Mortal Kombata publici svake godine donese nešto novo: pored pirotehničko - audio - vizuelnog spektakla, tu je i osvajanje različitih prostora. Ovoga puta Mortal Kombat Antievroviziju seli u Hangar Luke Beograd.

Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru, ali i još jedno mesto koje će u svoju istoriju masnim slovima upisati Antievroviziju - iako trinaestu, nikako baksuznu.  

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku, ostaje uvek neizvesno do same Antievrovizije. U tom smislu bend često iznenadi i sam sebe. Ono što otkrivaju pred 13. izdanje jesu gosti koji će doprineti festivalskoj atmosferi. Pre Mortal Kombata, u Hangaru će 20. maja nastupiti The Trigger i Seljačka buna.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com. Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla" (Dalmatinska 44).

FOTO: Vedran Ševčuk


HANGAR
Luka Beograd, Žorža Klemansoa 37, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..