Gledajte filmove 27. Sarajevo Film Festivala i online!

Gledajte filmove 27. Sarajevo Film Festivala i online!
pet, 13. avgust 2021 - ned, 29. avgust 2021

Za sve one koji nisu u Sarajevu u vrijeme održavanja 27. Sarajevo Film Festivala ili će filmove gledati u kućnoj atmosferi, Sarajevo Film Festival omogućio je većinu filmova iz svog programa i za online gledanje. Na online platformi: ondemand.kinomeetingpoint.ba, od 13. do 29. augusta, publika na svom uređaju, samostalno ili u društvu, ima priliku uživati u najnovijim filmovima iz domaće, regionalne i svjetske produkcije i na taj način osjetiti dio festivalske atmosfere. Više od 200 filmova iz 65 zemalja će biti dostupno online na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Kosova. Dostupnost filmova u zemlji iz koje pristupate platformi provjerite na sff.ba ili na ondemand.kinomeetingpoint.ba.

Filmovi će na online platformi ondemand.kinomeetingpoint.ba biti dostupni za gledanje pola sata nakon početka projekcije u kinu.

TeenArena i Dječiji program Sarajevo Film Festivala ove su godine dostupni isključivo putem online platforme.

Na online platformi ondemand.kinomeetingpoint.ba imate priliku pretplatiti se na kompletan program koji onda imate na raspolaganju 7 dana, ali i mogućnost izbora pojedinačnih naslova i paketa filmova. Sadržaj VOD platforme ondemand.kinomeetingpoint.ba će biti dostupan za gledanje na datumima naznačenim na svakom pojedinačnom filmu.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..