COMEDY NIGHT - Mafijaški telohranitelj

COMEDY NIGHT - Mafijaški telohranitelj
čet, 24. jun 2021, 20:00 h
,

Sjajnu glumačku ekipu koju čine Salma Hajek, Rajan Rejnolds, Samjuel L. Džekson, Morgan Friman i Antonio Banderas, gledaćemo na velikom platnu svih Cineplexx bioskopa i to na Comedy night događaju u četvrtak, 24. juna od 20 časova. Pripremite vaše Cineplexx bonus kartice jer vas očekuje 1000 poklon bodova. Karte su prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Nakon genijalne komedije iz 2017. godine ,,Mafijaški telohranitelj“, najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao ... pa, moraćete da pogledate film. Pored sjajnih holivudskih imena, pojavljuje se i naš poznati glumac Dragan Mićanović.
 
Komedija koja će te nasmejati do suza, a kako i ne bi uz ovakvu glumačku postavku i 1000 poklon bodova na Cineplexx bonus kartici garantuju zabavu za pamćenje. Ne zaboravi da bodove sa svoje Cineplexx bonus kartice možeš da zameniš za super nagrade. Vidimo se na Comedy night događaju u Cineplexx bioskopima!
 
Trejler filma ,,Telohranitelj mafijaševe žene“ - link >>
 
Ulaznice su u prodaji za Comedy night i film ,,Telohranitelj mafijaševe žene“ su u prodaji.
 


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..