Yousef se pridružuje lajnapu Central Dance Eventa

Yousef se pridružuje lajnapu Central Dance Eventa
sub, 30. oktobar 2021 - pon, 1. novembar 2021
Beograd, Srbija

Britanski tech house di-džej, producent, vlasnik izdavačke kuće Circus Recordings i organizator popularnih Circus žurki - Yousef pridružuje se lajnapu devetog izdanja Central Dance Eventa, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd. Smatran za jednog od najistaknutijih svetskih di-džejeva elektronske muzike, Yousef je poznat i voljen zbog svoje harizme, vrhunskih veština za miksetom i neverovatne selekcije traka. Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 u prodaji je putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju.

Tokom karijere duge više od dve decenije, Yousef je postao legendarna ličnost u muzičkoj industriji i vizionar kojeg je nepokolebljiva posvećenost house i techno zvuku vodila širom sveta. Bio je gost najvećih klubova i festivala od Severne i Južne Amerike, širom Evrope i Azije do Australije, nastupajući rame uz rame sa vrhunskim di-džejevima kao što su: Carl Cox, Steve Lawler, Sasha, John Digweed, Seth Troxler, Jamie Jones, The Martinez Brothers. Njegovi setovi mogu se čuti na cenjenim žurkama poput Circo Loco, ANTS, Elrow, Warehouse Project, u najpoznatijim svetskim klubovima, uključujući Fabric u Londonu, Space, DC-10 i Amnesia na Ibici, Watergate u Berlinu, Shine u Belfastu, Harry Klien u Minhenu, kao i na festivalima kao što su EDC, Ultra, Parklife, Creamfields.

Nastupajući širom planete stekao je svetsku slavu, a prema mnogim kritičarima uzdigao je elektronsku scenu na viši nivo, čemu svedoče i njegovi remiksi za velikane kao što su Carl Cox, Sven Vath, Jamiroquai, Moby, Moloko i Blakkat.

Kao uspešan i plodan producent čija se diskografija sastoji od preko stotinu solo traka i remiksa i mnoštva kolaboracija na nekim od najpoznatijih lejblova na sceni, kao što su Desolat, Cocoon, BPitch Control, Crosstown Rebels, Defected, Moon Harbour i FFRR, Yousefova raznovrsna diskografija pokriva čitav spektar house-a i techno-a, od tech house bombi stvorenih za plesni podijum do groovy deep house-a, i agresivnog techno-a. Njegovi hit singlovi „Come Home“, „Float Away“, „Analogue Times“ i „Beg“ dokazuju njegov kvalitet i ilustruju širinu njegove mašte i kreativnosti. Njegovo producentsko umeće može se čuti i na četiri albuma: „A Collection Of Scars And Situations“ (2009), „ A Product Of Your Environment“ (2012), „In The Process Of Eight“ ‎(2015) i „9 Moor Drive“ (2019).

Poslednjim albumom uzdigao se na novi nivo umetnosti, koristeći muzičko umeće kako bi pružio veoma lični uvid u svoje teško detinjstvo.

Svojim zvukom i entuzijazmom usmerenim ka elektronskoj muzici, Yousef spada u umetnike 21. veka koji neprestano doprinose napredovanju i širenju globalne elektronske muzičke scene. Yousef je osnovao globalno priznati party brend Circus i diskografsku kuću Circus Recordings, koji su postali merilo za kvalitetnu elektronsku muziku.

Circus party brend osnovan je 2002. godine, a tokom godina izrastao je u izuzetno uticajno jezgro elektronske muzike koje bukira najveće svetske di-džejeve, od Carla Coxa do Adama Beyera, Marca Carole i Loco Dice-a, paralelno s tim negujući i mlade talente i nove izvođače. Yousefova izdavačka kuća Circus Recordings postao je dom vrhunskih umetnika i nadolazećih producenata koji produciraju najfiniji house, techno i druge žanrove elektronske muzike, a neki od njih su: Jamie Jones, Alan Fitzpatrick, Sasha, Patrick Topping, Hot Since 82, Paco Osuna, Kerri Chandler.


HANGAR
Luka Beograd, Žorža Klemansoa 37, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..