Svečano otvaranje: 14. septembra (subota) 2019. godine u 10.00 sati - Turnir će otvoriti Ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, predstavnik Ministarstva omladine i sporta, Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić, Direktor Univerzitetske dečije klinike Tiršova doc. dr sc. med. Siniša Dučić, otpravnik poslova Republike Poljske u Srbiji Andžej Kinđuk i  otpravnik poslova Republike Slovačke u Srbiji Igor Vencel. Mesto održavanja: sportski tereni Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije (ul. Kneza Višeslava 72) u Beogradu.

Ambasada Republike Poljske u Srbiji i Ambasada Republike Slovačke u Srbiji u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije pozivaju Vas na II Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children”. Timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata i predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija takmičiće se za komemorativni pehar i medalje.

Nakon prošlogodišnjeg uspešnog događaja odlučili smo da nastavimo i zahvaljujemo se na odzivu brojnih diplomatskih predstavništava i drugih institucija koje će učestvovati na ovogodišnjem turniru. Pored fudbalskih mečeva biće organizovan i prateći program za posetioce i decu, i zagarantovano dobra zabava za sve koji tog dana dođu da podrže manifestaciju na terenima u Košutnjaku.

Cilj Humanitarnog fudbalskog turnira „Diplomats 4 Children” je prikupljanje pomoći za najugroženije. Ove godine prikupljaćemo sredstva, uz pomoć svih naših takmičara, za Odeljenje za hematologiju i onkologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj u Beogradu.

Ovo će biti prilika da vidite ambasadore i diplomate bez kravata, u šortsevima, kako u duhu sportske saradnje i konkurencije predstavljaju svoje fudbalske veštine. A sve to u prijatnoj i porodičnoj atmosferi.  

Pozivamo Vas da dođete, podržite „fudbalere” i navijate za svoje timove.

Organizatori turnira su Ambasada Republike Poljske u Beogradu i Ambasada Republike Slovačke u Beogradu u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Ideja i glavna tema ovog jedinstvenog sportskog događaja je pomoć najugroženijim i promocija zdravog i aktivnog stila života.

Učestvuju: Ambasada Češke Republike, Ambasada Finske, Ambasada Francuske, Ambasada Grčke, Ambasada Italije, Ambasada Irana, Ambasada Kanade, Ambasada Mađarske, Ambasada Nemačke, Ambasada Poljske, Ambasada Rusije, Ambasada Slovenije, Ambasada Severene Makedonije, Ambasada SAD, Ambasada Slovačke, Ambasada Ukrajine, Ambasada Velike Britanije, EU delegacija u Srbiji, Misija OEBS-a u Srbiji, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Naše drage kolege iz Misije OEBS-a pripremile su prateći program za porodice i decu - fudbal sa malim golovima, badminton, pikado i sl. Tako da povedite svoje najdraže sa sobom!

<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Putopisi, Intervjui..