Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra! Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Disney●Pixar Automobila, Male sirene, Disney●Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo. Ulaznice za  predstavu u Kombank Areni puštene su u prodaju.

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma Omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.  Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

Do 01. avgusta imaćete priliku da kupite karte u okviru PORODIČNOG PAKETA, koji vam omogućava kupovinu karata sa popustom od 10% ukoliko kupite 4 karte.

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

„Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu,“ navodi producentkinja Nikol Feld. „Iako deluje veoma očigledno da se Zaleđeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem.“

Iz Radijator Springsa na ledenu ploču stižu nam likovi iz Disney●Pixar filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostala ekipa, u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu.  Vukša će nas zabaviti svojim ludorijama u radnji, dok će nas ostali likovi iz Automobila oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

“Čarobna kraljevstva povezuje klasične i moderne Diznijeve priče,” rekao je producent Kenet Feld. “Publika će biti oduševljena u Radijator Springsu u kom će se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videće likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney●Pixar Priče o igračkama 3 i otkriće priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova iz Zaleđenog kraljevstva.”

Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, duo otac – ćerka okupio je talentovan i neverovatno kreativan tim koji se sastoji od reditelja Džeja Smita, Peti Vinsent (rediteljke tačaka  Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), scenariste Džerija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice Emi nagrade Sare Kavahare, Sindi Stjuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Zaleđeno kraljevstvo), kostimografkinje Sintije Nordstorm, Skota Lejna (kostimografa tačke Priča o igračkama), kostimografa tačke Zaleđeno kraljevstvo i nominovanog za nagradu Emi Džordža A. Poplika, dizajnera svetla Pitera Morsa, dizajnera svetla tačke Priče o igračkama 3  Aleksa Rirdona, dizajnera svetla tačke Zaleđeno kraljevstvo  Sema Dotija i scenografa Džeremija Rejltona.

Za kompletnu listu gradova i datumima izvođenja predstave, posetite naš Disney On Ice sajt  (http://www.disneyonice.com) i informišite se o svim aktuelnostima putem društvenih mreža:

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..