Tim Beogradske otvorene škole u okviru oblasti programa Akademsko savetovanje će u ponedeljak, 20. decembra organizovati vebinar za sve studente koji su zainteresovani da svoje studije nastave na Centralnoevropskom univerzitetu (CEU). Na vebinaru sa studentima i predstavnicima CEU Student Recruitment Office-a, zainteresovani studenti će moći iz prve ruke da saznaju sve informacije o procesu apliciranja i uslovima života i rada u prestonici Austrije.

Takođe, CEU tim će podeliti i savete kako da budući studenti učine svoju aplikaciju boljom i time povećaju svoju šansu za dobijanjem stipendije, ali i razrešiti i nedoumice u vezi sa prijavom, načinom i dinamikom rada na ovom univerzitetu, prilikama koje se otvaraju studentima tokom studiranja i uslovima koji se moraju ispuniti kako bi se studije uspešno privele kraju.

Kroz razgovor sa predstavnicima Centralnoevropskog univerziteta, zainteresovani će moći  da čuju i najnovije informacije o studijama u Beču. Vebinar će se održati 20. decembra putem ZOOM platforme u formi dve sesije posvećene:

• Osnovnim studijama od 11 do 12 časova,
• Master i doktorskim studijama od 12 do 13 časova.

Svi koji su zainteresovani da se pridruže na vebinaru, mogu to učiniti putem registracije na sledećim linkovima

• Osnovne studije - LINK >>

• Master i doktorske studije - LINK >>

Vebinar će biti održan na engleskom jeziku.

Više informacija o otvorenom konkursu možete pronaći na linku ovde.

Zainteresovani kanadidati mogu zakazati individualne konsultacije o studiranju na CEU putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

<<  Decembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..