Kampus Univerziteta u Novom Sadu / od 10. jula 2020. organizuje F R E J M manifestaciju u okviru koje će biti programi, letnji bioskop, koncerti, art, edukacija. Leto u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu ispunjeno filmovima u letnjem bioskopu, koncertima i umetničkim programom počinje 10. jula i trajaće najmanje 30 dana. Veliki spektakularni bioskop poput onih na Cinema City festivalu, gigantsko platno i vrhunski zvuk kreiraće jedinsteveno iskustvo gledanja filmova na otvorenom.

Program će obuhvatati: filmske projekcije, koncerte, umetničke prezentacije, edukativne panele na temu filma, muzike i omladinskih pitanja.

Za program i satnicu kliknite OVDE.

Okosnica programa biće filmovi podeljeni u tri segmenta:
 
1. Pažljivo selektovani bioskopski hitovi, filmovi aktuelne svetske produkcije
2. Filmovi domaće produkcije sa posebnim fokusim na restauirana izdanja domaćih filmskih klasika,
3. Art-house filmska ostvarenje nagrađivana na svetskim festivalima.

Drugi segment programa biće koncerti vikendima. Selekcija programa će obuhvatiti renomirane domaće (i regionalne) bendove, kao i nove snage, mlade talentovane izvođače.

Treći segment će obuhvatiti prezentacije umetničkih programa sa fokusom na video art i skulpturu.

2020. godinu definitivno će obeležiti epidemija korona virusa koja je zaustavila čitav svet, naterala nas da se okrenemo sebi, svojim porodicama i u višenedeljnoj izolaciji svi zajedno pokušamo da sprečimo da se virus proširi još vise. Promene koje je korona donela menjaju naše navike i zacrtane planove.

Inspirisani novonastalom situacijom pokrećemo novi projekat koji će ponovo povezati ljude i koji će na odgovoran način ispuniti leto svima onima koji će ga provesti u Novom Sadu (a verujemo da će većina Novosađana leto provesti upravo ovako).
 
Sve informacije o Frejmu pronađite na našem vebsajtu: Cinemacity.org







<<  Novembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..