Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka osmu godinu za redom organizuje projekat Dani prakse. Projekat će se održati 12, 20, 21. i 22. februara u prostorijama GO Vračar i hotela Metropol Palace, kada će studenti imati priliku da se informišu o praksama koje nude kompanije na našem tržištu i steknu iskustva u svojim oblastima interesovanja. Projekat je namenjen svim studentima koji su radoznali i uvek voljni da napreduju i ostvaruju svoje ciljeve. Cilj projekta je da studentima otvori mnoga vrata za buduće karijere i pripremi ih za ono što ih čeka u bliskoj budućnosti i to u okviru pet delova projekta: sajam kompanija, takmičarski deo, „Spreman za dan(e)“, „Tvojih 15 minuta“ i panel diskusija.

Deo projekta pod nazivom „Spreman za dan(e)“ biće organizovan prvog dana projekta, 12. februara u GO Vračar, u okviru kojeg će studenti imati priliku da od predavača iz oblasti ljudskih resursa čuju na koji način da se pripreme za intervjue, kako da se ponašaju na intervjuu, kako svoju poslovnu biografiju da podignu na viši nivo, ali i još mnoge korisne informacije koje im mogu pomoći pri spremanju za praksu ili posao.

Panel diskusija na temu „Zašto da ne odete iz Srbije?” biće održana takođe 12. februara u prostorijama GO Vračar. Tema se bavi pitanjima prosperiteta i novim mogućnostima koje postoje u državi i ovim putem učesnici će imati priliku da saznaju zašto svoju poslovnu karijeru treba da razvijaju na teritoriji Srbije i koje prednosti im nudi posao u našoj državi u odnosu na druge.

Sajam kompanija održaće se 20. i 21. februara u hotelu Metropol Palace. Studenti će moći da se upoznaju sa radom kompanija, poslovima i praksama koje oni nude, kao i da se informišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje. U toku ova dva dana na sajmu kompanija predstaviće se veliki broj kompanija koje godinama uspešno posluju na našim prostorima.

U okviru dela projekta pod nazivom „Tvojih 15 minuta”, koji će se održati 20. februara u hotelu Metropol Palace, studenti će imati mogućnost da u realnom okruženju iskuse kako izgleda intervju za posao i sa kakvim se pitanjima tokom tog procesa mogu susresti. Ovom prilikom će dobiti i povratne informacije od strane predstavnika kompanija kako bi uvideli svoje prednosti i nedostatke i na taj način unapredili svoj nastup tokom intervjua.

Za studente koji žele da provere svoje znanje i veštine, namenjen je takmičarski deo, koji im pruža mogućnost da putem radionica i rešavanja studije slučaja osvoje praksu u nekoj od istaknutih kompanija. Zadavanje studije slučaja održaće se 20. februara u hotelu Metropol palace, radionice će se održati 21. februara takođe u hotelu Metropol palace, dok će se prezentacija rešenja održati 22. februara u prostorijama GO Vračar.

Prijave za „Spreman za dan(e)“ i Panel diskusiju biće otvorene od 6. do 9. februara, dok će za „Tvojih 15 minuta” i takmičarski deo biti od 6. do 13. februara. Više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu organizacije, Facebook stranici, LinkedIn stranici i Instagram profilu.

Svim studentima su otvorena vrata i zato ne propustite priliku da naučite nešto novo i da zahvaljujući Danima prakse napravite još jedan od značajnih koraka sa uspešnoj karijeri!

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..