BEST Beograd organizuje 14. Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom: "Think LEAN" koji će se održati od 13. do 23. jula 2017. godine i baviti temom proučavanja i implementacije LEAN menadžmenta. Tokom ovog seminara učesnici će imati prilike da teorijski i praktično upoznaju čitavu filozofiju i principe koji stoje iza ove metode i time savladati principe koji će im omogućiti da bilo kakav sistem transformišu u LEAN sistem.

Imaće priliku i da se suoče sa praktičnim problemima kroz radionice i studije slučaja i radeći na njihovom rešavanju, savladaju praktične tehnike, metode i alate za primenu u kontinualnom poboljšanju procesa. Kao deo seminara, planirane su i posete kompanijama pri čemu bi učesnici bili u mogućnosti da na licu mesta analiziraju potencijalne mogućnosti za kontinualno unapređenje procesa tehnikama LEAN menadžmenta.

Nakon pohađanja seminara, učesnici će biti u stanju da razumeju i objasne osnovne koncepte, strategije i principe LEAN menadžmenta, kao i osnovne LEAN tehnike, metode i alate, kako sa teorijskog, tako i praktičnog aspekta. Dodatno, učesnici će biti u stanju da iskoriste  stečeno znanje u identifikaciji prilika za kontinualno poboljšanje procesa (u okviru proizvodnih i uslužnih privrednih delatnosti) implementacijom filozofije i prakse LEAN menadžmenta.

Kroz ovaj projekat BEST Beograd daje priliku stranim studentima da razmenjujući iskustva i znanja steknu uvid u metode rada na drugim fakultetima, uz ispunjavanje postavljenih ciljeva seminara:

●    pružanja temeljnog znanja kroz predavanja renomiranih profesora Univerziteta u Beogradu i stručnjaka iz oblasti LEAN menadžmenta;

●    implementacije znanja kroz praktičan rad u okviru studija slučaja, radionica i poseta kompanijama;

●    uspešnog polaganja završnog testa sastavljenog od strane profesora i stručnjaka iz kompanija;

●    stvaranja novih kontakata i poznanstava kroz timski rad na projektu;

●    upoznavanja sa kulturom, običajima i načinom života u Beogradu i Srbiji.

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..