Nakon što su u prethodnom periodu vodeći svetski mediji kao što su BBC, CNN, Forbes, Guardian, Mirror i drugi, EXIT preporučili višemilionskom auditorijumu širom planete, upravo je objavljen i video u kojem svetske i domaće zvezde nemaju dilemu: EXIT se ne propušta! Nina Kraviz, Maceo Plex, Carl Cox, Skrillex, Rudimental, Dub Pistols, Bastille, Green Velvet i Feder izdvajaju EXIT zbog osećaja slobode, prizora od kojih zastaje dah, spektakularne i krajnje složene produkcije na tvrđavi i njegove generalne veličine.

Sve je to dobro poznato i domaćoj postavi u kojoj su Ida Prester, Una Senić, Bojana Vunturišević, Ivan Jevtović, Nenad Okanović, Viktor Savić, Dragana Mićalović, Kristina Radenković, Državni posao, Bojan Perić, Milena Radulović, Relja Milanković Reksona, Coby, Surreal, Fox, Struka, NICHIM IZAZVAN, Yasserstain i Nemanja Kostić. Oni su takođe podelili svoje utiske o Exitu, i posle brojnih putovanja potvrdili zašto je jedinstven u celom svetu, a stotinama hiljada ljudi obavezna stavka u kalendaru!

I fanovi i zvezde: EXIT se ne propušta!

Harizmatična Ruskinja koja stalno preispituje stereotipe i pomera granice na elektronskoj sceni, Nina Kraviz, imaće čast da i ove godine zatvori ceo festival na mts Dance Areni, a navodi da je EXIT za nju „veoma posebno iskustvo“ i, u skladu sa ovogodišnjom temom "EXIT Freedom" dodaje: „Mislim da je suština celog festivala biti slobodan“. Maceo Plex, elektronski genije kako ga nazivaju njegove kolege, ranije je priznao da jedinu tremu u životu ima pred nastup na Exitu, kao i da se svake godine pita da li će ponovo nastupati na svom omiljenom festivalu. Skrillex i Carl Cox, nisu štedeli na epitetima, te su EXIT festivalu uvek javno čestitali, na po njihovom mišljenju, krajnje zasluženim nagradama za najbolji evropski festival. Legendarna grupa Dub Pistols htela je i da podeli sa domaćom publikom kakav je status festivala u međunarodnim krugovima: „Reputacija EXIT festivala jedna je od najvećih i najviših na svetu!“

Zvezde su podelile i svoje favorite sa programa ovogodišnjeg EXIT festivala, te Dimitri Vegas kaže da je sjajno što će publika moći iste večeri na glavnoj bini da sluša i Davida Guettu i Martina Garrixa, što je prava retkost i svetska ekskluziva! Una Senić ne može da dočeka Grace Jones i Sevdalizu! Pevačicu iz Irana, kao i Fever Ray, slušaće Ida Prester, popularni reperi Surreal i Coby izdvajaju najpopularniji svetski hip-hop sastav Migose, dok je ovogodišnji favorit Viktora Savića berlinski tehno heroj Rødhåd! Poznati muzički urednik i direktor Play radija Nemanja Kostić pored favorita Migosa, Grace Jones, Fever Ray i LP, retorički se zapitao: "Da li postoji neko ko se nije dobro proveo kad pušta Solomun ili Maceo Plex?"

Naše javne ličnosti veliki su obožavatelji ne samo ovogodišnjih zvezda koje nastupaju, nego i kolosalne mts Dance Arene i upečatljivog izlaska sunca koje se ne zaboravlja. Glumac Nenad Okanović je to kratko i jasno definisao: "Volim da odem NA Dance Arenu, ali ne volim da odem SA Dance Arene"! Coby, domaći producent koji je radio trake za svetske zvezde kao što su French Montana i Rick Ross, za Arenu kaže da „Ne može ni da se slika, ni da se snimi – može samo da se doživi!“, a njegov kolega Fox dodaje da je Arena "najveća žurka u Evropi", što misli i Nemanja Kostić koji zaključuje: „Ljudi, od ovoga ne može veće!“

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

EXIT ulaznice po super ceni još samo sutra do kraja dana!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara još samo danas i sutra, do ponedeljka, 9. jula do kraja dana! Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.990 za četvrtak 12. jul, 2.990 za petak 13. jul, 2.990 za subotu 14. jul i 3.590 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju  onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..