U Atrijumu Pozorišnog kluba Zeleno Zvono u petak, 24.06. i subotu, 25.06. možete uživati u koncertima grupa "Osmi dan" i "Perpetum Mobile"

017Manekeni Bigza vam poklanjaju singl Bolesne Štenadi-"Infostan" i dugo očekivani album benda Danas Svi Znaju Da Igraju Fudbal - "...oštro, i na prvu loptu!"

xperimenttPrva legendarna XperimenT žurka održana je 07.07.1996. na košarkaškim terenima Crvene Zvezde na Kalemegdanu. Od tada pa do danas, mnogo žurki je iza nas. Počeli smo kao entuzijasti i ponudili u tadašnjem vremenu sivila nešto što je umelo da pokrene i ohrabri, nešto što je okupilo mnoštvo kreativnih ljudi: underground muzičku scenu.

003Klub Resava vas poziva u petak, 24. juna, sa početkom od 22h na veliku žurku pod nazivom Brain Damage Party u organizaciji PartiMejkersa.Ovog petka u klubu Resava pozvani ste na suptilno brušenje mozga i fenomenalan provod uz punk, post rock, new wave, dark wave i ostalu alternativnu muziku!

Dom kulture Studentski grad će 21. jun - Svetski dan muzike, obeležiti gostovanjem ugledne beogradske pijanistkinje NADE KOLUNDŽIJE, a program koncerta će predstaviti muziku autora iz različitih delova sveta – Japana, Nemačke, Amerike, Srbije, Estonije i Francuske.

Iz tvornice  RNB Confusiona ovog proljeća izlazi nešto sasvim novo – "Mad man" klupsko plesno natjecanje za muškarce. "Mad Man" je kreiran  isključivo za muške plesače u kategoriji hip hop/street dance 1 na 1, a o pobjedniku će odlučivati tri vrsna plesna suca uz malu pomoć publike / Sreda 22.06.2011

Nakon nekoliko uspešnih žurki u retro ambijentu kluba "Crazy Horse", nekadašnjem klubu "Džungla", u popularnoj boemskoj četvrti, narednog utorka očekuje nas četvrto okupljanje ljubitelja rege zvuka.

Karlos Santana u okviru turneje “Guitar Heaven 2011” pravi put oko sveta. U junu i julu nastupa po evropskim gradovima a 6. jula i u Beogradskoj areni.

<<  Mart 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..