Za 10 godina benda - novi album ,,Decenija" i obaranje ličnih rekorda MORTAL KOMBAT PRIPREMA NAJVEĆU ANTIEVROVIZIJU IKAD: ,,DECENIJA" BENDA U HALI SPORTOVA 18. MAJA 2019. Gosti: Irish Stew, Iskaz, RocHoir. ,,Barutana pretesna za Antievroviziju" i ,,kalemegdanski trijumf" naslovi su od kojih grupa Mortal Kombat nije mogla da ,,pobegne" nakon prošlogodišnjeg tradicionalnog Antievrovizijskog koncerta. Zato su 18. maja odlučili da se upuste u avanturu zvanu Antievrovizija u Hali sportova ,,Ranko Žeravica".

Jubilarni Antievrovizijski koncert biće najveći do sada, a najviše je i povoda:

- 10. rođendan benda
- 10 godina otkako su pokrenuli ideju o Antievroviziji
- promocija novog albuma ,,Decenija".

Da se Antievrovizija pretvorila u festival, poznato je već godinama unazad i od tog koncepta Mortal Kombat ne odustaje!. I na 10. Antievroviziji na sceni Hale sportova pridružiće im se brojni prijatelji: beogradski Irish Stew, pančevački Iskaz i RocHoir, prvi dečji rock hor, koji za fanove Mortal kombata i specijalo za Antievrovizijski koncert priprema posebno iznenađenje.

Podsećamo da je album ,,Decenija" dostupan za besplatan download ali i u fizičkom izdanju - CD.

Promo ulaznice za do sada najveći Antievrovizijski koncert dostupne su po ceni od svega 600 dinara putem Ticket vision servisa (ex Eventim) širom Srbije, a u Beogradu još i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

<<  Jun 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..