Obojeni Program održaće veliki solo koncert u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu u Hali 6, 22. decembra 2018. godine. Nakon sjajnih koncerata na glavnoj bini Exit festivala, klupskih svirki po Beogradu i regionu povratak na lokalnu binu. Ulaznice u prodaji na GIGS TIX prodajnim mestima i Mungos Cdshop od 22. novembra u pretprodaji 600, a na vratima 800 dinara. ,,Svaka definicija gubitak je slobode", a Obojeni Program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

„Othranjeni na benzinu i čavlima“ samo je jedna od upečatljivih i snažnih reakcija na She Loves Pablo zabilježena po izlasku njihovog prvog albuma 'Mother Of All' iz 2009. Jubilarni koncert povodom 10. godišnjice objave ovog razornog prvijenca najavljen je za 22. februara 2019. u Vintage Industrialu. Gosti: APEY & THE PEA (Mađarska). Bez hinjenog hypea, zagrebačka groove rock četvorka može se pohvaliti da u Hrvatskoj uživa izuzetnu naklonost svoje izgrađene publike uz koju na koncertima stvara eksplozivan doživljaj vrijedan česte usporedbe s velikim svjetskim imenima.

Gde bi bila najveća punk fešta, nego u podzemlju Cetinjske ulice? BEND JORGOVANI OSVAJA SUBBEERNI CENTAR I DAJE ODGOVOR NA PITANJE ,,DA LI JE TO SUDBINA ILI JE KLETVA" i pred tradicionalni godišnji beogradski koncert objavljuju spot za pesmu ,,Genetika". Da je punk boemska stvar već godinama unazad dokazuje grupa JORGOVANI, ćićevačko-beogradski bend, koji će u petak, 14. decembra, ,,napasti" SubBeerni centar. ,,Ovo je treći singl sa albuma koji je u pripremi. Spot smo, kao i svaki prethodni put, radili sami, a koštao nas je oko 10 hiljada dinara (toliki je bio ceh u kafani).

Zemljа gruvа ove godine slаvi 10 godinа od svog prvog pojаvljivаnjа nа sceni. Prvo pojаvljivаnje Zemlje gruvа bio je zаpаženi nаstup nа Beoviziji 2008. godine, pesmom Čudesni svetovi. Nаkon objаvljivаnjа prvog аlbumа WTF is Gruvlend iz 2010.godine i hitovа Nаjlepše želje i Nisаm znаlа dа sаm ovo htelа, Zemljа gruvа je odmаh prepoznаtа kаo pionir novog pop zvukа, ne sаmo u Srbiji već i nа teritoriji nekаdа velike držаve. Mnogočlаni bend, sа prepoznаtljivom duvаčkom sekcijom, tri rаzličitа vokаlа specifičnog izrаzа jeste аutentičnа pojаvа kojа u nаrednoj dekаdi nije dobilа konkurenciju nа domаćoj sceni. Zemljа gruvа će 8. decembrа publici pružiti nаstup kojim će se bend predstаviti u punom sjаju, sа drаgim gostimа nа sceni i posebno pripremljenim repertoаrom.

Dom omladine Beograda nastavlja serijal besplatnih low-noise bluz koncerata trećim ciklusom Monday Blues! Ovoga puta u pitanju je novogodišnji specijal ponedeljkom, 10, 17. i 24. decembra 2018. od 20 časova u Glavnom holu DOB-a. Na prvom nastupu, 10. decembra, Aleksandar Đukić (bas i glas) i Bojan Vulin (gitara i glas) izvešće svoj standardni bluz program, koji je u predhodna dva ciklusa privukao pažnju brojnih posetilaca. Za svirku 17. decembra kao specijalna gošća pridružiće im se Aleksandra Bjeloš na perkusijama - izuzetno talentovana beogradska bubnjarka i perkusionistkinja, sa kojom su Aleksandar i Bojan i ranije često sarađivali. Biće ovo prilika da se Monday Blues program čuje u drugačijem izdanju koje svakako zaslužuje posebu pažnju. Gost na poslednjem nastupu u ciklusu, 24. decembra biće naknadno najavljen.

OD RAMBA AMADEUSA, NEŽNOG DALIBORA, PREKO AUTOPARKA, GRUPE ARTAN LILI, OBOJENOG PROGRAMA...Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske - Klub Elektropionir je pripremio žestoku završnicu 2018. godine, a ni početak 2019. neće biti ništa koncertno ,,blaži". U petak 07. decembra nastupa NEŽNI DALIBOR, 14. decembra VIRVEL, bend OBOJENI PROGRAM 21. decembra, za RAMBA AMADEUSA rezervisana dva dana 25. i 26. decembra, a za počtak godine ARTAN LILI 02. i 03. janura i 04. januara AUTOPARK.

<<  Decembar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..