Posle više od godinu i po dana novosadski Grate se vraća u Beograd! Nastupiće 22. aprila u Elektropioniru zajedno sa gostima iz Slovenije, grupom Bütli. Interesantno je da ovaj punk rock sastav do sada nije nastupao u Beogradu, a još je interesantnija činjenica da Bütli na slovenačkom znači The Beatles. Grate je sa grupom Bütli trenutno na turneji kojom prijatelje iz Slovenije predstavljaju domaćoj publici, a sam Grate promoviše album ,,Ne mogu, neću, ne znam i ne želim".

Danas tačno u podne počela je prodaja ulaznica za koncert čuvenog engleskog sastava Anathema, koji će u sklopu nove evropske turneje na kojoj promoviše album “The Optimist” nastupiti u Beogradu 23. oktobra, u organizaciji koncertne agencije Rock svirke. Radi se o ograničenom kontigentu od 200 ulaznica koje najbrži obožavaoci mogu kupiti po promotivnoj ceni od 2.200 dinara na prodajnim mestima Eventima (www.eventim.rs), Gigstixa (www.gigstix.com), DD Ticketsa (www.ddtickets.rs) i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Regularna cena u pretprodaji iznosiće 2.600 dinara, a na dan koncerta 3.000 dinara.

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostalo je još samo dva koncerta i sigurno dve najveće zvezde serijala: Gregory Porter 20. arila, a svega nekoliko dana kasnije i Meshell Ndegeocello, 26. aprila. Meshell Ndegeocello će zatvoriti koncertnu seriju Musicology Barcaffè Sessions nastupom u klubu Bitefartcafe, 26. aprila.  Ovo će biti njen prvi nastup u Srbiji, a na veliko zadovoljstvo bogradske publike, Meshell će predstaviti svoj jedanaesti album “Comet, Come to Me”.

KC GRAD 19.04. u 19h - Osnovan u aprilu 2009. godine u starom magacinu iz 1884, na obali reke Save, u delu Beograda (Savamala) kojim su do tada prolazili samo teški kamioni, teretni vozovi i tek po koji zalutali prolaznik, Evropski centar za kulturu i debatu, poznatiji kao Kc GRAD, postao je i zaživeo kao nezavisna institucija kulture, prepoznat na kulturnoj mapi ne samo Beograda, Srbije i regiona, već i mnogo šire. Sa velikim brojem raznovrsnih programa koji se svakodnevno odvijaju, Kc Grad već osam godina okuplja brojnu publiku različitih generacija.

Njihova priča te kupi na keca! Nedavno su se rodila ,,Nojzična deca". Na svet ih je donela grupa ARTAN LILI! U jeku rađanja nove koncertne sezone koja ih očekuje, a koja će se uglavnom odvijati u okviru festivala i ,,pod vedrim nebom", Artan Lili su odlučili da Beograđanima priušte još jedan klupski koncert - svu nojzičnu i rokenrol decu okupiće u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala, u petak, 21. aprila.

Beogradski koncert Nouvelle Vague biće održan 24. juna i to na izuzetno atraktivnoj lokaciju koju za sada organizatori drže u tajnosti. Legendarni francuski bossa nova sastav NOUVELLE VAGUE na svojoj svetskoj turneji neće zaobići Beograd. Bend poslednjih meseci aktivno promoviše izuzetno hvaljeni album "I Could Be Happy". Ne propustite priliku da odslušate osveženi repertoar novotalasnih klasika u gibajućem bossa nova maniru koji je postao zaštitni znak ovog benda.

<<  April 2017  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne