Najveći lineup Stop Making Sense festivala do sada od 1.do 4. avgusta čine John Talabot, Steve Bug, Sebo K...Osigurane su i ex-Yu cijene ulaznica, festivalske i dnevne, s popustom od 50 %, kao i popust na smještaj u kampu, a objavljen je raspored po danima kako ne biste ništa propustili.

 

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 1.-4. kolovoza 2013., a na popisu izvođača naći će se Sebo K, Session Victim, John Talabot, Will Saul ili pak Appleblim čime je ovogodišnji lineup najveći do sada. Festival označava slavljenje elektronske glazbe, odmora utopljenog u suncu i uzbudljiv mini-odmor.

 

Stop Making Sense festival osigurao je jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za posjetitelje iz zemalja bivše Jugoslavije. Festivalska ulaznica je 600 kuna, a uključuje ulaz na sve zabave u klubu Barbarella. Dnevna karta je 200 kuna i uključuje ulaz u klub Barbarella, a ulaznica kupljena samo za klub Barbarella je 70 kuna.

 

Detalje o ulaznicama potražite na stranici stopmakingsense.eu/ i na stopmakingsense.yokaboo.com

 

Organizatori su osigurali i smještaj u kampu na samoj festivalskoj lokaciji u Tisnom. Šareni šatori, podpads, koji ovisno o veličini koštaju i do 50 funti po osobi, dostupni su po 20% nižoj cijeni ako se prilikom rezervacije unese kod za popust - sms20

 

Više informacija o opcijama smještaja potražite OVDE

 

Kako ne biste ništa propustili pogledajte raspored po danima PROGRAM , kao i točnu satnicu na VREME

 

Danza Macabra iz Slovenije te ruski Plusplusplus pridružuju se Stop Making Sense obitelji, a kao domaćini večeri na Wood stageu predstavljaju Sebu K. Trouble Vision na brodskim zabavama predstavljaju teškaše Session Victim, dok se John Talabot drži kopna. CRACK Magazine daju dobrodošlicu Radio Slave u svoju momčad, FACT su tu sa Steve Bugom, a T.Williams predstavljaju zajedno s Braiden i Lindstromom, te Orlando Boomom i Kiwi.  Electric mind su domaćini Mano De La Tough, dok Will Saul, Midland i Appleblim predstavljaju AUS kolektiv. Zagrebački kolektiv Croatia Calling je suradnja između nekih od najboljih hrvatskih klupskih kolektiva. Oni preuzimaju festival u četvrtak s najboljom domaćom glazom.

Kada se radi o Stop Making Sense festivalu riječ je o suncu, ljudima, glazbi, bijegu, a ovaj nepretenciozni glazbeni festival pun je topline i snažnog osjećaja za zajednicu. Glazba se neprekidno pušta od podneva do 1 sat ujutro, a festival ima svoju privatnu plažu, plesni podij uz more, zabave na brodu, vinske i koktel barove te štandove s hranom. Ovogodišnje zabave na brodovima su veće nego ikada, stoga zgrabite svoju ulaznicu. Na njih ćete se moći ukrcati 2 puta dnevno, a ulaznice za ove četverosatne zabave na suncu prodavat će se u pretprodaji po 15 funti. Croatia Calling zabava na brodu koja će se održati u četvrtak, 1. kolovoza, je 10 eura.

 

Od ponoći do 6 ujutro zabava se sa Stop Making Sense festivala premješta u open-air klub pored mora Barbarella. Jedan od ključnih dijelova Stop Making Sense iskustva može se mjeriti s klubovima na Ibizi, a lineup slaže SMS ekipa.

 

Ulaznice:
Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom od 50%  – tako one iznose 600 kuna (uključuju sve Barbarella zabave), dnevne su 200, a ulaznice samo za Barbarella klub 70 kuna – više informacija na stopmakingsense.eu.

 

Smještaj:

Smještaj za vrijeme festivala osiguran je u apartmanima, u kampu i daju vam slobodu da se opustite samo par minuta od središta zabave. Ako se odlučite na smještaj izvan lokacije, grad Tisno i otok Murter nude mnoštvo apartmana i hotela, kao i restorana i kafića koje možete istraživati prije i nakon zabava. Organizatori su osigurali i smještaj u kampu na samoj festivalskoj lokaciji u Tisnom. Šareni šatori, podpads, dostupni su po 20% nižoj cijeni ako se prilikom rezervacije unese kod za popust – sms20. http://stopmakingsense.eu/accommodation/

 

Izvođači:
Ame & Dixon | Steve Bug | Lindstrom | John Talabot | Radio Slave T.Williams | Sebo K | Prins Thomas | Will Saul | Midland | Mano Le Tough | Session Victim | San Soda | Appleblim | Braiden | Harri & Domenic / A&A / Ali TilleV / Brighton / Danza Macabra / Dolan Bergin / Examine / Jan Kincl Zero / Kito Jempere, Kiwi, Labud, Luka K, Madera Verde, Mimi, Moa Pillar, Mr Solid Gold, Nikola, Pardon My French, Park Ranger, Rob Summerhayes, Your Name / TROUBLE VISION / WARM / ELECTRIC MINDS / AUS / SUB CLUB / ORLANDO BOOM / LOVE FEVER / CRACK / FACT / CROATIA CALLING / ANOMALOUS VISUALS / PLUSPLUSPLUS / DANZA MACABRA

 

Djelić atmosfere u Tisnom na Stop Making Sense festivalu pogledajte u videu: vimeo.com/52227692

 

Više informacija:
stopmakingsense.eu

<<  Avgust 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..