Kontakt, manifestacija posvećana muzičkom biznisu, održaće se po treći put u Beogradu, u period od 20-23. marta 2019. Kontakt za cilj ima, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona. Kontak se održava u art & music distriktu u Cetinjskoj 15, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče.

Kontakt ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

• Konferencija – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti

• Ekspo – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu

• Muzički program - ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova ,,Ranko Žeravica".

Da podsetimo, za samo dve godine, Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovano je isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a Kontakt je posetilo skoro 8.000 ljudi!

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja. Treće izdanje Kontakta, baviće se upravo pomenutim temama i to od 20. do 23.marta 2019. 

Ove godine Kontakt se širi i na Halu sportova ,,Ranko Žeravica", gde će se odvijati glavni muzički program.

Partibrejkers, Eyesburn, Goblini, Zoster, Urban & 4, hedlajneri su muzičkog programa u Hali sportova, dok se u klubovima u Cetinjskoj (Elektropionir, Subbeerini centar, Zaokret, Sprat, Lift, Suzuki…) očekuju nastupi: John Spencer & The Hit Makers, Vroom, Turisti, FIT, Straight Mickey & The Boys…

Kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, mogu se kupiti od 5. februara 2019. po povlašćenoj ceni od 5000 din.
Pojedinačne karte za sve koncerte već su u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets.

Više informacija na: www.kontakt.org.rs

Instagram: @ kontakt_beograd // Facebook: @KontaktBeograd // #kontakt2019

<<  Avgust 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..