U nedelju, 23. decembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održano finale osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF. Program počinje u 19:30h, a pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa sviraće Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo! Za ovogodišnji festival prijavilo se preko 60 bendova, od kojih je 56 bilo u zvaničnoj konkurenciji. Stručni žiri je ovog puta odabrao čak deset bendova koji će se u finalu BARF-a boriti za nagrade: „Kvalitet prijavljenih bendova je takav da smo zaista imali veliki problem sa odabirom finalista“ kažu članovi žirija i pozivaju i one koji nisu prošli u finale da se prijave sledeće godine ali i da dođu i podrže druge bendove: „Važno je da bendovi ne gledaju jedni druge kao konkurenciju, već da se drže zajedno i podržavaju kvalitet.

Samo tako možemo da ojačamo domaću scenu.“
 
U nedelju, 23.decembra, program u Domu omladine počinje u 19.30h nastupom benda ZZZZZ (Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova) koji su prošle godine dobili nagradu publike. Nakon njih kreće takmičarski program:
 
19.55 - CrossOver
20.15 - Sajki Vojs
20.35 - The Rock
20.55 - Sickter
21.15 - Kasirke
21.35 - Misha Mashina & Mashtrakala
21.55 - Majdan
22.15 - Maera
22.35 - Amnezija
22.55 - Mimo Protokola
 
Po završetku nastupa takmičarskih bendova, na binu će i prošlogodišnji pobednici  Crveni Karton a zatim i bend Prljavi romeo.   Oko ponoći se očekuje proglašenje pobednika.
 
Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.

Dođite 23.decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8!
 

<<  Avgust 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..