6. Internacionalni festival harmonike - MEHFEST koji se ove 2018. godine, održava u svečanoj sali muzičke škole “Kosta Manojlović” u Zemunu.  Dođite da se i ove godine družimo i uživamo u koncertima u okviru našeg festivala: od 13. do 16. Aprila. Kao vodeći festival u regionu Mehfest je posećen od strane velikog broja kolega  iz inostranstva. Do sada smo imali priliku da ugostimo i da se upoznamo sa kolegama iz svih susednih zemalja, zatim Španije, Portugalije, Švedske, Litvanije, a čast mi je da najavim specijalnog gosta, renomiranog kompozitora i izvođača Franck Angelis-a iz Francuske, koji će u okviru ovogodišnjeg festivala održati masterclass i učestvovati u radu stručnog žirija takmičarskog dela festivala.

Udruženje “Muzika Edukacija Harmonika”, je neprofitna organizacija, oslanja se na sopstvene izvore finansiranja i dobru volju donatora.

Koncerti u okviru 6. MehFest-a, od 13. do 16. aprila - četiri atraktivna koncerta - svake godine u prilici smo da čujemo nove izvođače u okviru našeg festivala, ove godine odlučili smo se za zanimljive ansamble sačinjene od mladih umetnika, a pored harmonike bićete u prilici da čujete gitaru i klavir:

13. Aprila sa početkom od 20 časova, nastupa duo NeSte, Nemanja Potparić (harmonika), Stevan Savić (klavir)

14. Aprila sa početkom od 20 časova koncert najboljih učesnika

15. Aprila sa početkom od 20 časova koncert najboljih učesnika

16. Aprila sa početkom od 19:30 časova, nastupa duo

<<  Mart 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..