DOČEK NOVE 2019. GODINE U SAVA CENTRU: KLASIKA, BLUZ-ROK, EVERGRIN! Besplatne ulaznice već se mogu preuzeti na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i Kolarčeve zadužbine. Jedna osoba može uzeti najviše dve ulaznice. U okviru manifestacije Beogradska zima 2018/19. i ove godine biće organizovan program NOVA GODINA “OTMENO” u Sava centru. Nastavlja se omiljena tradicija Beograđana, besplatan doček Nove godine u kojem će 31. decembra 2018. učestvovati oko 160 izvođača. Ova čarobna novogodišnja noć namenjena je svim sugrađanima i gostima Beograda, koji žele drugačije da je provedu.

Svake godine 31. decembra Drugstore otvara svoje prostorije kao BIG ROOM, RED LIGHT RADIO ROOM, CHAMBERS, vođeni raznobojnom selekcijom lokalnih producenata uz DJ postave čiji su odlični performasi obeležili predhodne godine. Ove godine gosti su između ostalog Phase Fatale, JASSS, Red Light Radio boys, Max Abysmal and DJ Soulseek, and Mai Nestor...

31. decembra Zaokret, Lift, Sprat i Elektropionir su 4K19. Vrata se otvaraju u 21:00 i u Cetinjskoj se ostaje do jutra uz dj-eve iz Kišobran, Beyond House, Mystic Stylez i Yes kolektiva. Narukvice koje možete kupiti od 03.12. omogućavaju vam ulaz u sva četiri prostora. Kišobran preuzima Sprat i Zaokret, Ali Guney, Ognjem i Yes rezidenti su u u Liftu a za Elektropionir je sačuvano peto izdanje serijala Motha Africa.

U čarobnoj noći neće biti bitno odakle dolazimo, koji jezik govorimo, koliko godina imamo, kako izgledamo... svako će postati deo slagalice koja kreira sliku druženja, plesa i radosti! Organizatori, tim Velika Plesna Žurka i Dorćol Platz, sa saradnicima će se potruditi da ovaj doček bude drugačiji i nesvakidašnji, i da vam dugo ostane u lepom sećanju. Uz neograničeno piće i klopu, veliki plesni podijum, muziku za ples i đuskanje, poklone, biće ovo nezaboravna noć igre, smeha i uživanja! Dress code: Očekujemo vašu kreativnost u izboru maski i kostima. Tema je Karneval pod maskama u Veneciji ali upotpunjen plesnim kostimima svih epoha i svih plesnih stilova: od čarlstona, tvista, preko šarenog disko stila 70-tih i 80-tih godina, do današnjih modernih plesova.

Velika (novogodišnja) gradska igranka 31. decembra u klubu DOT. Ulazimo u 2019. u intimnoj klupskoj atmosferi sa DJ-evima sa kojima noć ne deluje dovoljno duga. Obujte svoje omiljene cipele za ples! Lineup: Lea Davogic, DJ IKE, DJ Prema, DJ Rokam...

Grаd Beogrаd je zа predstojeće zimske prаznike pripremio pregršt rаznovrsnih progrаmа u okviru mаnifestаcijie Beogrаdskа zimа, kojа će trаjаti od 01. decembrа 2018. godine do 31. jаnuаrа 2019. god ine i kojа će zаnimljivim zаbаvnim i kulturnim sаdržаjimа obogаtiti grаdske trgove i ulice u želji dа sugrаđаnimа i posetiocimа prestonice pruži nezаborаvnu prаzničnu аtmosferu. Trg otvorenog srcа je ove godine, zbog rаdovа nа Trgu Republike, izmešten i nаlаziće se nа potezu od Trgа Republike kа Obilićevom vencu i nа Plаtou Filozofskog fаkultetа, а u postаvljenom nizu simpаtičnih drvenih kućicа nаći će se prаznični delikаtesi – od toplih nаpitаkа i slаtkišа, preko novogodišnjih ukrаsа, nаkitа, suvenirа, igrаčаkа, do trаdicionаlnih rukotvorinа.

Jedan od najtraženijih live act izvođača, Matador, priprema novogodišnji spektakl u okviru šestog izdanja Central Dance Event-a, koji će biti održan u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Dočeku Nove godine 31.12. pridružiće se jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima, Marko Milosavljević, kao i gost iz Makedonije di-džej Flooder. Iako je odrastao je uz muziku bendova poput Guns N' Roses, Oasis, Pink Floyd, Orbital i Kasabian, kao tinejdžer Matador se zaljubio u elektronsku muziku, uz mikseve Dave-a Clarke-a, Richie-ja Hawtin-a, Adam-a Beyer-a i Jeff-a Mills-a.

Internacionalno popularni di-džej superstar i producent Funkerman nastupiće za Reprizu novogodišnje noći na splavu Kolos (Bulevar vojvode Bojovića bb). Te večeri, na sceni će mu se pridružiti Vandal Steve rezident popularnog party brenda Vandalism i jedan od glavnih nosioca domaće EDM scene, kao i domaći producentski i di-džej house dvojac Wise D & Kobe. Holanđanin Ardie van Beek, poznatiji kao Funkerman di-džejingom se bavi već 20 godina, a sredinom devedesetih bio je jedan od pionira talasa house muzike. Pozicionirao se kao jedan od vodećih svetskih di-džejeva.

Talamasca, jedan od najpopularnijih  psytrance izvođača i miljenik naše publike, nastupiće u okviru osamnaestog izdanja STAR GATE novogodišnje proslave, koja će biti održana na brodu Kolos (Bulevar Vojvode Bojovića BB). Dočeku Nove godine pridružiće se Goasapiens ekipa Aquapipe, Sivi i Albert. Talamasca je projekat iza kojeg stoji Lestat – francuski DJ, producent i jedan od osnivača 3D Vision lejbla. Ovaj pionir trance zvuka širom sveta poznat je po jedinstvenim live nastupima i kao jedan od lidera internacionalne trance scene. Nakon što je proveo 13 godina svirajući klavir, davne 1992. zainteresovao se za elektronsku muziku, počeo da se bavi DJ-ingom i odsvirao svoj prvi set.

<<  Jul 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..