U čarobnoj noći neće biti bitno odakle dolazimo, koji jezik govorimo, koliko godina imamo, kako izgledamo... svako će postati deo slagalice koja kreira sliku druženja, plesa i radosti! Organizatori, tim Velika Plesna Žurka i Dorćol Platz, sa saradnicima će se potruditi da ovaj doček bude drugačiji i nesvakidašnji, i da vam dugo ostane u lepom sećanju. Uz neograničeno piće i klopu, veliki plesni podijum, muziku za ples i đuskanje, poklone, biće ovo nezaboravna noć igre, smeha i uživanja! Dress code: Očekujemo vašu kreativnost u izboru maski i kostima. Tema je Karneval pod maskama u Veneciji ali upotpunjen plesnim kostimima svih epoha i svih plesnih stilova: od čarlstona, tvista, preko šarenog disko stila 70-tih i 80-tih godina, do današnjih modernih plesova.

Nadamo se da će se tu naći i poneki folkloraš, trbušna ili flamenko plesačica, dama u krinolini... ideja je bezbroj, na vama je samo da odaberete! Naravno ko želi može doći i u klasičnoj elegantnoj garderobi i zablistati uz valcer i šampanjac u ponoć... Uz kreativne maske, kostime i ples sigurni smo da ćemo napraviti jedinstveno lep događaj jer ga zajedno stvaramo.

Venecijanski karneval datira iz davnog 12. veka i bio je jedinstvena prilika da njegovi učesnici, bez obzira na bilo kakvu pripadnost, uspostave kontakt, druže se i zabave,bez straha da će prekršiti važeće moralne norme. U srednjovekovnoj Veneciji, tokom karnevala mešale su se sve klase i slojevi stanovništva u masovnoj zabavi u kojoj se zbog maski nisu raspoznavali identiteti posetilaca i njihovo ponašanje je bilo mnogo slobodinije nego obično.

Dolazak gostiju od 21-22 h
Hrana i piće (raznovrstan ketering): neograničeno
Cena karte: 3.000 dinara All Inclusive
Mesto događaja: Dorćol Platz, Dobračina 59, Beograd

Info i prodaja karata:

062 327 929 - Miloš
063 241 338 - Aleksandar
063 220 330 - Jovica
064 153 4081 - Ranko
069 100 0001 - Milenko
Dorćol Platz - Dobračina 59, Beograd

Dobrodošli!

O organizatorima: Velika Plesna Žurka je zajednički projekat 5 rekreativnih plesnih škola: Army dance, Sokolsko društvo Beograd Matica, Naturally Dance, You Dance i UV Dance, sa idejom da se poveže što više plesnih škola i da se pruži mogućnost plesačima da plešu sve plesne stilove na jednom mestu. Šaljemo poruku međusobne saradnje, poštovanja i podrške. Pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe kako u organizaciji dočeka, tako i u mnogim narednim događajima koje planiramo u Novoj 2019. Godini.

<<  Septembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..